Hvorfor bruge tojtryk.dk?

Fordi vi har logo som holder hele tøjets levetid, samt tøj som er slidestærke, funktionelle & bæredygtig. Den bedste & billigste løsning i det lange løb. 

Viggos Trading (tojtryk.dk )er en selvejet virksomhed med mere end 10 års brancheerfaring

5 gode grunde til at vælge tojtryk.dk som leverandør:

 1.     KVALITET. Alle har prøvet at stå med en billig t-shirt, der var helt skæv efter bare en enkelt vask, eller et logo som flækker efter et par vaske. Hos tojtryk.dk lægger vi vægt på kvalitet, og vi sælger helst ikke noget, som vi ikke selv kunne finde på at bruge i vores egen virksomhed.
 2.     PRIS. Hos tojtryk.dk får du altid skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi arbejder tæt sammen med en række nøje udvalgte leverandører, og vi har derfor ikke store udgifter til varelagre og administration. Vores lave omkostninger kommer dig til gode i kraft af meget lave priser.
 3.      TILGÆNGELIGHED. Du kan ringe til os på dagtid og maile til os på alle hverdage mellem 7.00 og 20.00. Vi svarer normalt inden for et par timer. For hos tojtryk.dk ved vi godt, at bestillingen af de 200 firmatrøjer til årets motionsløb nok ikke står øverst på din lange to-do-liste. Vi hjælper dig, når det passer ind i din tidsplan, og vi sætter din opgave i gang med det samme.
 4.     INGEN MINIMUMSBESTILLING. Hos tojtryk.dk bestiller du kun det antal varer, du har brug for. Skal du bruge en enkelt jakke eller seks muleposer med logo, så kan det sagtens lade sig gøre hos os. Får du senere brug for flere af den samme vare, så bestiller du bare igen.

     5.      EN SUND, DANSK VIRKSOMHED. Viggos Trading er en 100 % dansk virksomhed, der har kontor  & showroom i Ebeltoft. Virksomheden hviler på et godt økonomisk fundament og et fintmasket net af dygtige samarbejdspartnere som sidder klar i startklodserne

Andre goder:

 • Egen webshop for arbejdstøj. organiseres således at medarbejderen selv bestiller tøjet, en leder godkender ordre og tojtryk sætter logo på.
 • Dette gør at ledelsen selv kan sætte en sum som medarbejder må bruge og dermed har den fulde oversigt over medarbejdernes forbrug af tøj, sko etc.
 • Medarbejders tid bliver så brugt i produktionen og ikke i butikken. Win-Win
 • Når budget er brugt, kan der ikke købes mere på den respektive konto.
 • Alle medarbejdere får sin egen unikke konto, via sin egen e-mail adresse.
 • Vandbaseret & Øko-tex certificerede tryk (A & B)
 • Medarbejdere kan også få gode rabatter på private køb af tojtryk.dk`s sortiment af kvalitetsprodukter.

Viggos Trading er en loyal samarbejdspartner, der tilbyder gennemarbejdede løsninger, i et skarpt prisniveau. Vi tror på en god dialog giver de bedste resultater og den største tilfredshed.

Bæredygtighed, miljøvenlige og effektive løsninger er vigtig for os.

Det giver den bedste økonomi for både os og vores kunder på den lange bane.

Vi tilbyder både B/B & B/C løsninger inden for produktområderne:

Arbejdstøj – Profiltøj – Sport & fritidstøj – Drikke & slik – mm.

– Blåklæder – slidestærkt arbejdstøj, samt egen webshop med 25 % rabat

– Nybo Jensen – Kok & tjener tøj

– ID / Identity – Profiltøj samt Geyser løbetøj

– Egen webshop med 6500 artikler, rabatkoder gives på forespørgsel.

– Tryk på tøj / Logo; Her kan vi bl.a. tilbyde markedets bedste og de mest slidestærke logoer. Disse kan fås i forskellige varianter som f.eks. Broderieffekt, Antiflame, Refleks, Glitter & Lys i mørket.

Der er vores mål at arbejde sammen tilfredse kunder og samarbejdspartnere, der ønsker et loyalt langsigtet samarbejde omkring opgaverne – for igennem langsigtet samarbejde opnås mere effektiv opgavebehandling, der optimere både tid og økonomien.